GØR DIT RUM MERE KOMFORTABELT

Som så mange mennesker er mit værelse mit eget private, sikre sted. Selvom jeg ikke får meget tid til at bruge det hele ugen, bruger jeg mine weekender på at sove og læse bøger og hygge på mit værelse. Men jeg plejede ikke altid at bruge al min tid på værelset. Jeg gik ud i byen i weekenderne og brugte penge på ting, jeg ikke havde brug for, og som slet ikke gavnede mig. Så jeg besluttede mig for at blive indenfor og have det godt i mit eget selskab.

Det første skridt var at gøre mit værelse lidt mere tiltrækkende, så man rent faktisk havde lyst til at opholde sig der. Så jeg besluttede mig for at tilføje nogle ting til mit værelse og gøre det mere hyggeligt. Sådan gjorde jeg mit værelse mere hyggeligt, trin for trin:

 1. Fluffet Tæppe

  Det allerførste, jeg tilføjede til mit værelse var et fluffet tæppe. Det gjorde ikke kun min seng varmere, men styrkede også værelsets udseende som helhed. Da jeg allerede havde et tæppe, bestilte jeg et tyndt blødt tæppe, så jeg kunne bruge det som et ekstra lag på mit eget tæppe. Det var som et kaste tæppe, der føltes ekstremt blødt, og som man hellere end gerne vil gerne tilbringe hele dagen med.
 2. Kaste Sofapuder

  Den næste ting jeg købte var et par kaste sofapuder. Før det havde jeg bare et par puder på min seng. Jeg købte et par koskind pudebetræk og matchende pels-betræk. Jeg indså hurtigt, hvorfor folk elsker at fylde deres seng med puder. De sover bedre end aldrig før. Det eneste problem er, at du sikkert vil vænne dig til dine puder så hurtigt, at du ikke kan sove uden dem.
 3. Bløde Gulvtæpper

  Jeg havde set æstetiske billeder af folk, der ligger på deres soveværelses gulvtæpper. Det gjorde jeg også, men det var ikke nær så behageligt som på billederne. Så jeg besluttede mig for at gøre en god investering og købe mig selv en beni ourain, som ikke kun er yderst behagelig, men også afsindig smuk. Definitionen på ren råhygge. Du skal dog passe på dit beni ourain, fordi farven er lys og enhver plet vil kunne ses tydeligt. Du kan ligge på det så meget som du vil, og et lille ryst efterfølgende vil bringe gulvtæppet tilbage til sin oprindelige, bløde form.

  Min dybe efterforskning gjorde mig så fortrolig med forskellige typer stof, at jeg blev lidt besat af tæpper. Jeg købte endda min søster et par online børnetæpper til hendes børns værelse.

 4. Et stykke fåreskind

  Fåreskind har altid været på min ønskeliste, men jeg glemte altid at købe det. Denne gang slog jeg bare den kritiske del af min hjerne fra og bestilte det straks. Til min store overraskelse viste det sig at være en god investering! Fårskind ser så luksuriøst ud og føles så hyggeligt, at det kun kunne komme til at gøre mit værelse mere behageligt. Men det tilføjede også et bonuselement af ynde og stil til mit værelse, hvilket var en behagelig overraskelse.
 5. Fe Lys

  Hvem elsker ikke fe lys? Jeg har altid været en fan, bare ikke nok til at anskaffe nogle til mit eget rum. Men da jeg havde besluttet mig for at ændre mit værelse, købte jeg et 10 meter langt fe lys og hængte det op i zigzagform på hjørnet af mit værelse op til taget. En måned senere købte jeg en anden med store pærer og satte den på vinduesrammen. Jeg tænder normalt en ad gangen.

Selvom det tog en del anstrengelse og investering af tid, var det alligevel hele besværet værd, da jeg nu bruger mere tid derhjemme og sparer mange penge. En ekstra bonus er, at jeg har brugt meget tid på mig selv ved at færdiggøre bøger, jeg længe har ville læse, udvikle nye hobbyer samt polere mine færdigheder.

Der er så mange måder, hvorpå du kan bringe forandring ind i dit liv. Jeg fandt min egen måde gennem tæpper og gulvtæpper, såvel som komfortable tekstil og fe lys.

Post Author: admin12345

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *