APARTMENTS-CANNES-AZUR

Information about Home Improvement

Home Improvement

FYLLE ROMMET MITT MED POSITIVE VIBBER ET PUTETREKK OM GANGEN

Som de fleste innadvendte er soverommet mitt det stedet jeg føler meg hjemme, og jeg liker å holde det fullt av positive og vakre ting som julelys, pastellfarger og kunstneriske putetrekk.

Jepp. Putetrekk.

De færreste tror at putetrekk utgjør noen forskjell. Men for meg er de en viktig del av hele romfølelsen. De definerer hvor komfortabelt og koselig rommet mitt er, og jeg bruker dem til å gjøre rommet mitt mer komfortabelt å bruke hele helgen i.

Hvor kjøper jeg dem fra?

Ikke overraskende foretrekker jeg å kjøpe putetrekk online. Så jeg får ikke egentlig bli kjent med hvordan stoffet føles før det kommer frem. Så jeg bestiller vanligvis fra nettsider som tilbyr lettvint retur.

Denne er en god kilde for et utvalg putetrekk og de leverer ganske raskt.

Hvordan velger jeg?

Det eneste kriteriet når jeg velger putetrekk er at de bør være lindrende. Jeg er ikke fan av sterke farger på rommet mitt og foretrekker en myk og lys palett som for det meste inkluderer babyrosa, sjøgrønt og nøytrale farger.

Jeg eksperimenterte med forskjellige stoffer og mønstre. Her er noen av favorittene mine:

  1. Saueskinn
    Saueskinn er mitt absolutte favorittstoff for putetrekk. De er ekstremt myke og deilige. Den kosete følelsen gjør at de bør høre hjemme på alle senger. Saueskinn er vanligvis varme og dermed ideelle for kalde dager.
  2. Fløyel

    Fløyel er det stiligste stoffet fordi det ser så luksuriøst og veldig komfortabelt også. Den myke teksturen er grunnen til at det er en av favorittene mine. Jeg velger vanligvis ensfargede fløyelsputer fordi det viser stoffets rå skjønnhet.
  3. Kuskinn

    Et annet fint og veldig koselig putetrekkk jeg ikke klarer meg uten er kuskinnsputer. De er også varme, riktignok ikke så varme som saueskinn, men siden de heller ikke er så tykke og luftige som saueskinn er de litt lettere å rense og vedlikeholde. Jeg foretrekker vanligvis å bruke saueskinn om høsten og gjennom vinteren mens kuskinn er for resten av året.

Hvorfor putetrekk gir meg positivitet

Jeg tilbringer mesteparten av tiden min på sengen. Enten jeg studerer, ser en serie på Netflix eller bare grubler over livets filosofi, gjør jeg alt sammen på sengen. Så jeg prøver å holde sengen så komfortabel og koselig som mulig. Putetrekk er en viktig del av denne komforten. Det myke stoffet roer hodet når jeg har panikk for en frist og mønstrene gir en kunstnerisk følelse på rommet mitt som bare får meg til å føle meg som en proff interiørarkitekt og litt mestringsfølelse. Derfor føler jeg meg bra hver gang jeg ser putetrekkene fordelt fint på sengen min, noe som gjør det enda mer tiltrekkende og estetisk tilfredsstillende.

Du føler det kanskje ikke ennå, men hvis du forandrer putetrekkene dine, vet du hvor stor forskjell det utgjør på hele dekoren og stedets utseendet. Er du nøye på hvilke vibber et sted gir, er puter en måte å endre det på slik du vil. Fordelen ved å kjøpe putetrekk online er at du ikke må gå vandrende rundt. Du kan ligge på putetrekkene som allerede er din favoritt og se etter en ny favoritt.